YAZ OKULU (2016-2017)

YAZ OKULU

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Yaz okulunda Fakültemiz birimlerince kesin açılan dersleri görmek için TIKLAYINIZ
Kesin KAYIT ve PARA YATIRMA TARİHLERİ: 05.06-2017-09.06.2017
Kesin Kayıt Formu Almak İçin TIKLAYINIZ.
FAKÜLTEMİZDEN 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda kesin açılan dersleri alacaklar, Kesin Kayıt Formu almak için tıklayınız…( Bu form 05-09/06/2017 tarihleri arasında açılmayan ders iptali ve yeni ders işlemlerinin yapılması için ve ders kaydı için kullanılacaktır. 12/06/2017 tarihinde dersler başlayacak 06.08.2017 tarihinde sona erecektir.)
BAŞKA ÜNİVERSİTEDEN veya FAKÜLTEMİZ BAŞKA BİRİMDEN 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Yaz okulunda ders alacaklar, Kesin Kayıt Formu almak için TIKLAYINIZ
(Not: Kesin Kayıt Formları alıp doldurulduktan sonra danışman onayı ve ders kaydı için kendi Fakültenize (Erzincan Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi) teslim edilecektir.
ÖNEMLİ: Diğer Üniversite Kesin Kayıt Formu 2 nüsha alıp doldurarak Fakültenize danışman, bölüm başkanı onayı ve evrak kaydı için (Erzincan Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi) en geç 31.07.2017 tarihine kadar gönderiniz, form gönderilmediği takdir de almış olduğunuz dersler geçersiz sayılacaktır.
ÖNEMLİ: Diğer Üniversite Kesin Kayıt Formunda almış olduğunu dersler ile diğer üniversitede girmiş olduğunuz dersler aynı olmalı, yapacağınız ders değişikliğinde formunuzu güncelleyiniz aksi takdir de formda olmayan veya farklı olan dersleriniz geçersiz sayılacaktır.)
NOT: DIŞARIDAN DERS ALACAK ÖĞRENCİLER ALMAK İSTEDİKLERİ DERSİN İÇERİĞİNİ DANIŞMANLARINA GÖSTEREREK KESİN KAYIT FORMLARINI ONAYLATMALARI GEREKMEKTEDİR. DERSİN KREDİSİNİN AZ veya ÇOK OLMASININ, İSMİNİN, DÖNEMİNİN AYNI OLMASI GEREKMEZ, İÇERİĞİNİN AYNI OLMASI YETERLİDİR.